ФЕИТ одбележува 61 година од основањето

Објавено: јуни 19, 2020
Секогаш е добро да се потсетиме на убавите моменти, а во изминативе 61 година ги имаше многу!
ФЕИТ одбележува 61 година од основањето, во поинакви околности, но со истите желби -
 продолжуваме понатаму заедно со вас.