Инфо час на ФЕИТ

Датум на настан: 29.08.2022

Центарот за нови студенти при ФЕИТ организира ИНФО ЧАС на кој ќе може да се информирате за сите детали околу уписите.
Часот ќе се одржи on line на 29.08.2022 (понеделник) во 12 часот, ќе може да се вклучите во живо преку платформата ZOOM.

Topic: ИНФО ЧАС ФЕИТ
Time: Aug 29, 2022 12:00 PM Skopje

Join Zoom Meeting
https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/99798862119

Meeting ID: 997 9886 2119