Инфо сесија за заедничкиот повик на ИНОФЕИТ, Швајцарската програма ИМЕ и ФИТР за проценка на дигитална зрелост

Објавено: октомври 19, 2022

ИНОФЕИТ, Швајцарската програма ИМЕ и ФИТР Ве канат на инфо сесија во врска со тековниот повик за соработка со ИНОФЕИТ ДИХ и оценување на потенцијалите за подигнување на степенот на дигитална зрелост. Ќе бидат споделени детали за повикот, методологијата за проценка на дигитална зрелост, предностите од направена дијагностика како и мотивацијата за воведување зголемено ниво на дигитализација кај компаниите. Сесијата ќе се одржи на 25 октомври 2022 во 10 часот преку Zoom платформата, а приклучувањето е преку следниот линк:

Topic: Проценка и подигнување на степен на дигитална зрелост

Time: Oct 25, 2022 10:00 AM Europe/Skopje

Join Zoom Meeting

https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/98225395140?pwd=VXhnM0Z6dlJGWm9XY2FvVTBqbWwwZz09

Meeting ID: 982 2539 5140

Passcode: 876486