Информативен ден на ФЕИТ!

Објавено: август 26, 2021

Во понеделник, на 30.08.2021, од 10 до 12 часот сме на располагање да ви помогнеме во пополнувањето на пријавите за студии на ФЕИТ и да одговориме на Вашите прашања.

Zoom Meeting
https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/92940588333

Meeting ID: 929 4058 8333
Passcode: feit