Отворен ден на ФЕИТ

Датум на настан: 06.05.2023

  Факултетот за електротехника и информациски технологии ги поканува сите средношколци и моментални студенти на Coffee@FEIT 3.0, на 6 мај, во дворот на техничкиот кампус!

  Дружба со студенти и наставен кадар и запознавање со студиските програми на Факултетот

🎶  Музика

☕  Кафе и храна

🎲  Board games ft. Goblin Games

🎾  Игри

🔦  EscapeLab тимски натпревар за средношколци (со награди за првите 3 тима)

Ве очекуваме!