Златна диплома

Датум на настан: 28.09.2022

 

По повод 50 години од дипломирањето на  инженерите по електротехника од

Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје

од генерациите од 1970 до 1972 година,

на 28.09.2022 среда со почеток во 12 часот во Амфитеатарот на факултетот

Факултетот организира пригоден настан на кој ќе бидат доделени плакети – ЗЛАТНА ДИПЛОМА.

Ги покануваме инженерите кои диломирале од  1970 до 1972 година

да го контактираат Организацискиот одбор на тел. 02 3099 191.

 

АГЕНДА

Распоред на активности на настанот:  

 

12:00

(Амфитеатар на ФЕИТ)

 

 

-Обраќање на Декан

– Обраќање на претставниците на добитниците на златна диплома

– Доделување на диломи

13:00
(Читална на ФЕИТ)
Коктел