Соопштение за бруцоши

Објавено: октомври 3, 2022

Наставата во зимскиот семестар од учебната 2022/2023 ќе започне на 4.10.2020 година според распоредот даден на следниот линк: https://feit.ukim.edu.mk/i-ciklus/raspored-na-chasovi/

Распределба по паралелки на студентите запишани по прв пат во прва година во учебната 2022/2023 година