Соопштение за бруцоши

Објавено: октомври 15, 2018

Драги студенти, почитувани професори

 

Ве известуваме дека и оваа година Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Скопје, на студентите – бруцоши им овозможува бесплатно членство и користење на библиотечните фондови и услуги.

За издавање на членските картички, заинтересираните студенти – бруцоши треба да се јават во просториите на Библиотеката со документ за идентификација, индекс и фотографија.

 

Ве очекуваме!

 

НУБ „Св. Климент Охридски“