Соопштение за почеток на настава на сите студиски години во академската 2022/2023 година

Објавено: септември 30, 2022

Република Северна Македонија

Универзитет “Св. Кирил и Методиј” – Скопје

Факултет за електротехника и информациски технологии

 

            Се известуваат студентите во сите студиски години дека наставата во зимскиот семестар во академска 2022/2023 година ќе започне на 4 октомври 2022 година (вторник), според распоредот на часови објавен на следниот линк:

                                                   https://feit.ukim.edu.mk/i-ciklus/raspored-na-chasovi/