Соопштение за почеток на наставата во летниот семестар во академската 2023/2024 година

Последна измена: февруари 26, 2024

 

Се известуваат студентите во сите студиски години дека наставата во летниот семестар во академската 2023/2024 година ќе започне во понеделник, 19 февруари 2024 година, според распоредот на часови објавен на следниот линк:

              https://feit.ukim.edu.mk/i-ciklus/raspored-na-chasovi/