Уписи – Втор циклус студии – втор рок

Објавено: февруари 18, 2021

Во тек е уписот на Втор циклус студии – втор рок.

Пријавувањето на кандидатите на студиските програми на ФЕИТ завршува на 1 ви март 2021 година.

Повеќе информации ќе најдете во конкурсот на следниот линк:

К О Н К У Р С  за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје во учебната 2020/2021 година – втор уписен рок

Ве очекуваме!