ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА – донираме за настраданите во катастрофалниот земјотрес во Драч

Објавено: ноември 29, 2019

 

 

ПОЧИТУВАНИ

Ве повикуваме да бидете дел во хуманитарната акција во која донираме за настраданите жители од катастрофалниот земјотрес во градот Драч, Албанија

 

Донираме:

зимска облека, постелнина (кебиња, јоргани)

и парични средства.

 

Вашата донација донесете ја во просториите на

ЧИТАЛНАТА на ФЕИТ и МФС

во понеделник 02.12.2019 година од 12 до 15 часот