ИЗВЕСТУВАЊЕ

Објавено: јуни 16, 2023

Се известуваат сите студенти дека на 19.6.2023 година (понеделник) Одделението за студентски прашања нема да работи со студенти поради одржување на промоција на дипломирани инженери и магистри 2023.

Одделение за студентски прашања