Конкурс на Фондацијата Леорон

Објавено: јуни 14, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отворен е конкурс на Фондацијата Леорон.

Сите документи треба да се достават најдоцна до 30.06.2021 година на следната e-mail адреса: foundation@leoron.com

Контакт инфо: e-mail  foundation@leoron.com

Телефон: 02 3298 611

Драгана Гагиќ – Координатор на Проектот

https://www.leoron.com/foundation