Крводарителна акција

Објавено: ноември 29, 2019

На 11 и 12 декември 2019 година, од 10 до 16 часот, во читалната на ФЕИТ, ќе се организира акција за доброволно дарување крв.

Акцијата се спроведува во соработка со ЈЗУ Институтот за трансфузиона медицина.