Одлука за распишување избори на членови и претседател на Факултетското студентско собрание на ФЕИТ

Објавено: октомври 30, 2019

ОДЛУКА за распишување избори на членови и претседател на Факултетското студентско собрание на ФЕИТ

         УПАТСТВО за спроведување на избори за Факултетско студентско собрание- ФЕИТ