Повик за натпреварот Balkathon 3.0

Објавено: јуни 2, 2022

Во тек е пријавувањето на натпреварот „Balkathon 3.0“ за развивање на иновативни  дигитални решенија за современите проблеми.
Регистрација за натпреварот е отворена до 16 Јуни 2022.

Повеќе информации на следниот линк: https://www.rcc.int/balkathon/