Повик за учество на СКЕЕОР

Последна измена: јуни 13, 2019
copy_of_SKEEOR.jpg

Со големо задоволство Ве покануваме да учествувате на Седмата студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој. Конференцијата ќе се одржи од 29 октомври до 1 ноември 2019 год. во просториите на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје. Ги известуваме сите заинтересирани студенти дека рокот за испраќање апстракт е до 01.07.2019 год.

За дополнителни информации посетете ја нашата веб-страница https://skeeor.feit.ukim.edu.mk/?lang=mk

Ве очекуваме!