Повик за учество на XXIII Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

Објавено: ноември 1, 2019

 

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј

Правен факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје

 

 

Организациониот одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан” објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК

за учество на XXIII Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

 

 

Сите заинтересирани за учество на XXIII Ораторска вечер ,,Иво Пухан” се поканети на средба на учесниците која ќе се одржи во  среда (6.11.2019) во 12 часот во Салата за состаноци на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје.

Повикот е отворен за студенти од сите три циклуси студии на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј”.

 

Организационен одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан”