Презентација на фирма

Објавено: ноември 1, 2018

 

 

INSTITUTE FOR TECHNICAL INSPECTION AND CERTIFICATION

Центарот за кариера ги известува заинтересираните студенти дека на 7.11.2018 (среда) ќе се одржи презентација на ИТИС ДООЕЛ Скопје во врска со можностите за остварување на платена практична работа во оваа компанија, и понатамошна можност за вработување. Компанијата ИТИС е Акредитирано инспекциско тело кое работи во Македонија и во странство во областа испитување на електро опрема во електроенергетски објекти, трафостаници и индустрија. www.itis.com.mk

Презентацијата ќе се одржи во салата за состаноци на ФЕИТ, во 14 часот.