Презентација на компанијата КОСТАЛ – Охрид

Објавено: април 16, 2021

Во среда – 21.04.2021 година во 13 часот ќе се одржи презентација на компанијата КОСТАЛ – Охрид, можности за вработувања и летни пракси. Презентер е г-дин Виктор Мизо, генерален менаџер на компанијата.
Се покануваат сите студенти на ФЕИТ, посебно студентите од погорните години.

Линк до конференцијата:

https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/97829694994

Лозинка: 465372