Презентација на проект

Објавено: мај 21, 2021

Почитувани колеги,

Ве покануваме на презентација на проектот: Greener mobility: Know-how transfer in the area of electromobility и презентација на полначницата за електрични возила.

Датум и час: 27.05.2021 во 10:00 часот.

Линк до конференцијата:

https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/91600925267

лозинка: 133048