Презентација на студиска програма со двојна диплома на магистерски студии – DECS-IOТ

Објавено: јули 1, 2024

Почитувани студенти,

На 03.07.2024 (Среда) во 12:30 h ќе се одржи кратка презентација online на студиската програма на англиски јазик Dedicated Embedded Computer Systems – Internet of Things со можност за двојна диплома со Универзитетот Анхалт од Германија на магистерски студии.

Може да се приклучи секој студент од ФЕИТ (сите студиски програми) или сродните факултети кој е заинтересиран да дознае нешто повеќе околу оваа студиска програма.

Координатор на студиската програма

проф. Марија Календар

Детали за состанокот:

https://zoom.us/j/91928594616?pwd=KbqiJD2ap2aks87LwbX8CexlqxBvZh.1
Meeting ID: 919 2859 4616

Passcode: DECS-IOT