Соопштение од АртХаус

Објавено: април 27, 2020

Ви ја претставуваме нашата нова платформа за вработување, RecruitMe. Таму можете да ги споделувате вашите CV-ја и да следите огласи од релевантни компании.

Покрај вообичаените алатки, како креирање и споделување на CV, ќе добивате понуди како Expert од компаниите кои се заинтересирани да соработуваат со вас. Регистрирајте се, и испробајте ги овие опции, но и многу други кои ќе ви помогнат да се истакнете на пазарот за вработување.

Ги очекуваме вашите мислења и коментари. Recruitme.mk