Соопштение за промена на неактивирани предмети

Објавено: октомври 30, 2018

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Студентите што имаат избрано / запишано изборен предмет во зимскиот семестар во учебната 2018/2019 година, а истиот го нема на распоред ќе можат да го заменат со веќе активиран предмет, односно со изборен предмет кој го има на распоред.

Промената на неактивиран со веќе активиран предмет, студентите ќе можат да ја извршат до 5.11.2018 година, со достава на интерен пријавен лист и индекс.

ikona_pdfЛиста на неактивирани предмети

Скопје, 30.10.2018 година                                                                        Служба за студентски прашања на ФЕИТ