Соопштение

Објавено: декември 5, 2019

 

Се известуваат сите студенти дека поради претстојните новогодишни празници, 31.12.2019 година (вторник) ќе биде неработен ден. Часовите од овој ден ќе се одработат на 21.12.2019 година (сабота) по распоредот на часови од вторник.

                                                                                                                                                                                                                                                                              Деканат на ФЕИТ