Endava | Graduate Programme June 2022

Објавено: март 15, 2022

Започна пријавувањето за новата Graduate programme во Ендава Скопје. Програмата ќе се одвива целосно онлајн, а овојпат имаме повеќе отворени места во:

  • ️ Software Development
  • ️ Automation Testing
  • ️ Application Management
  • ️ DevOps Engineering
  • ️ Data Engineering

Подетални информации може да се најдат на следниот линк:

https://careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Skopje/Graduate-Programme?fbclid=IwAR0zsAlRGZMYcUagJbZAlg0EX07VXjq7Uyf7gZgAYn_90YajjB4Zm8MYUWQ

Адреса за контакт: RecruitmentSkopje@endava.com.