Endava | Graduate Programme November 2021

Објавено: септември 30, 2021

Започна пријавувањето за новата Graduate програма во Ендава Скопје.

Програмата ќе се одвива целосно онлајн, а овојпат имаме повеќе отворени места во:

Software Development

Automation Testing

Applications Management

DevOps

Подетални информации може да се најдат на следниот линк:

https://careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Skopje/Graduate-Programme