Graduate Programme 2020 | Endava

Објавено: март 19, 2020

 

Започна пријавувањето за новата Graduate програма во Ендава Скопје.

Оваа година фокусот ќе биде на Java Full stack и Automation Testing.

Подетални информации може да се најдат на следниот линк: https://careers.endava.com/en/Start-Your-Career/Skopje/Graduate-Programme

Поради моменталната ситуација, и ние се прилагодивме на условите, па затоа тестирањата и интервјуата ќе бидат онлајн.

Адреса за контакт: RecruitmentSkopje@endava.com.