Оглас за пракса во Exelerate

Објавено: март 31, 2021

 

Бараме талентирани студенти кои би учествувале во нашата пролетна пракса со цел да ја започнат својата “IT” кариера. Како дел од оваа три месечна целосно платена пракса вие ќе бидете обучени во најмодерните технологии за web development како React, Firebase и Node.js. Ако сте заинтересирани може да дознаете повеќе за нашата пракса и да аплицирате на следниот линк: https://exelerateit.com/spring-internship