Оглас за пракса во Македонски Телеком

Објавено: март 10, 2021

 

Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина.

На 16-ти март, вклучете се на WebEx настанот, во 10:00 часот, преку следниот линк:

https://mktelekom.webex.com/mktelekom/onstage/g.php?MTID=e8c806c69b1201ee68bbf344253473131

лозинка: 1111

Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите.

Дотогаш, приклучете се на Facebook групата Smart Start во Македонски Телеком: http://bit.ly/3kqkvop