Оглас за пракса во Solutionade

Објавено: јуни 25, 2020

Kомпанијата Solutionade од Скопје, фокусирана на Microsoft Dynamic 365/CRM, има потреба од практиканти.

Бараме позитивни, мотивирани личности со желба за личен напредок и долгорочна соработка.

Што можете да очекувате:
– развивање на CRM модули со JavaScript и HTML
– развивање на бизнис логика со .Net и C#
– насока и менторство од искусни девелопери
– работа на реални проекти
– можност за вработување после завршетокот на праксата
– одлична тимска атмосфера за работа

Што ние очекуваме од вас:
– Да сте завршени/при крај со студии во областа на компјутерски науки и софтвeрско инженерство
– Основни познавања на JavaScript, HTML, C#
– Основни познавања на релациони бази на податоци
– Одлично познавање на Англиски јазик (усна и писмена комуникација)
– Одлични комуникациски способности
– Тимски играч
– Креативност и самостојност при решавање на проблеми

Доколку сте заинтересирани пратете ни CV на talent@solutionade.net.

Со задоволство ги очекуваме Вашите апликации!