Smart Start програмата на Македонски Телеком

Последна измена: октомври 12, 2023

Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина.

Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите:
Македонски Телеком – Најдобрата мрежа во Македонијa (telekom.mk)