Електроничар-Програмер

Објавено: јуни 13, 2022

Конкурс за Електроничар-Програмер

Знаења и потребни вештини:

 • Работа со Микроконтролери како Ардуино, Raspberry Pi, ESP 32, LoraWan, сензори, безжична комуникација
 • Разбирање на блок дијаграми и шеми од електроника
 • Познавање на C++, Python, C#
 • Работа со лемна станица
 • Склопување на електронски уреди
 • Познавање на Англиски јазик

Клучни задачи и одговорности:

 • Самостојно и совесно извршување на секоја задача
 • Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција
 • Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови
 • Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници

Пожелно е:

 • Работно искуство во гореспоменатите знаења и потребни вештини

Сите заинтересирани потребно е да го испратат своето CV на konkurs@zonel.com.mk

Краен рок за пријавување: 15.06.2022

ЗОНЕЛ Софтвер
Програми за книговодствено, материјално и комерцијално работење
ул. Васил Ѓоргов 34-1/3, Скопје
2401-204, 2402-274
е-маил: konkurs@zonel.com.mk
web: www.zonel.com.mk