Огласи за работа во Ван Хоол Македонија дооел Илинден

Рок на аплицирање до: 28.04.2021

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА објавува оглас за работа за 2 позиции, софтвер и системски инженер. Предност имаат кандидатите од ФЕИТ. Сите заинтересирани може да ги погледнат описите на:

Vrabotuvanje.com – Софтвер инженер – Скопје – ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден

Vrabotuvanje.com – Системски инженер – Скопје – ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден