Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Објавено: април 2, 2019

Логинг Електроникс бара eнергична и упорна личност која за изговори не знае, а има константа желба за напредување и усовршување преку учење од најдобрите светски специјалисти. Сакате да работите и стварате во Македонија.

Придружете ни се!

Повеќе за работната позиција позиција „ПРОДАЖЕН ИНЖЕНЕР ЗА МЕРНА ОПРЕМА” КАКО И ЗА условите и начинот на аплицирање ќе најдете на нашата веб-страница на следниов линк http://www.loging.mk/116/Rabotni_mesta/Content.

Задолжително пополнете ја апликацијата за работа која се наоѓа на следниот линк http://www.loging.mk/118/JobApplication.