Оглас за вработување од Digitex systems

Објавено: декември 17, 2021

Компанијата Digitex systems  (www.digitexsystems.com) има потреба од Node.JS/Angular програмер.

Сите информации и CV испратете ги на е-маил: info@digitex.me