Оглас за вработување во 42Dynamics

Рок на аплицирање до: 10.04.2020

Позиција: Microsoft Dynamics AX / D365 јуниор програмер

 

  • 42Дајнамикс ДОО од Скопје бара програмери, со и без искуство, со:
  • основни познавања од Објектно-ориентирано програмирање
  • основни познавања на Релациони бази на податоци
  • добро знаење на Англиски јазик
  • желба за учење и работа

 

  • Во рамките на работниот однос, нудиме:
  • обука за Microsoft Dynamics AX / D365 програмирање
  • полагање на Microsoft Dynamics D365 Development exam
  • работа на софтверски проекти базирани на Microsoft Dynamics AX / D365
  • менторство и континуирана помош при работа и учење

 

Вашето CV испратете го на contact@42dynamics.com најдоцна до 10.04.2020.

Селектираните кандидати ќе бидан поканети на интервју и тестирање.