Оглас за вработување во Електроизградба ДООЕЛ Скопје

Објавено: февруари 22, 2021

     

    ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА

ДРУШТВО ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ, ИНЖЕНЕРИНГ И ПРОМЕТ ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ

 

 

ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје

објавува оглас за ангажирање на:

Електроинженер

 

Друштво за проектирање, инженеринг и промет ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ експорт-импорт Скопје има потреба од вработување на Електроинженер (една позиција), со ВСС Факултет за електротехника и информациски технологии.

Задолжително е поседување на возачка дозвола Б категорија и познавање на Микрософт Офис.

Заинтересираните лица да испратат кратка биографија со контакт телефон на pravnik.as@t.mk, и истите ќе бидат контактирани. За повеќе информации на контакт телефон 070/279-792

 

Рок за аплицирање: 09.03.2021 година