Оглас за вработување во ИЦС Консалтинг Инженеринг

Објавено: јули 5, 2022

ИЦС Консалтинг Инженеринг, официјалниот партнер на Nokia за Македонија, Србија, Црна Гора и Косово има потреба од ИТ и Телекомуникациски инженери да се приклучат на нашиот динамичен тим. 

Работните места се за инженери спремни за учење технолошки новитети и справување со предизвици, со можност за постојан напредок во кариерата и работа во Македонија и околните земји на иновативни проекти. 

Ако технологиите на Nokia, Airbus, Cisco и други светски брендови ти се интересни, целиш кон учење и напредување и сакаш работиш на ИКТ проекти финансирани од ЕУ/УСАИД/Светска Банка,  тогаш си добредојден/а во нашиот тим. 

За избраните кандидати обезбедуваме атрактивни пакети при вработувањето, постојани платени обуки и усовршување. Вашите апликции ги очекуваме на емаил адреса info@ics.mk.