Оглас за вработување во Interspace

Објавено: февруари 20, 2024


Interspace е провајдер на услуги од висока класа од областа на телекомуникации, клауд и хостинг.

Отворени позиции за вработување и пракса

  • Мрежен инженер
    Работа со мрежни технологии (IP, Ethernet,VLAN, VPN, BGP, итн) на мрежни уреди и серверски машини.
  • Систем инженер
    Инсталација/одржување на хардвер на сервери и напредна работа на linux/windows серверски оперативни системи.

Очекувања за кандидатите

  1. Мотив за брзо учење на потребните знаења.
  2. Добро познавање на англиски јазик и желба за негово усовршување.
  3. За вработување, потребна е диплома од високо образование и постигнато основно искуство во областа.

Аплицирање

Заинтересираните да пратат CV на: jobs@interspace.com. Кандидатите кои ќе се сметаат за подобни ќе бидат повикани на интервју.