Оглас за вработување во QtWinSoft

Објавено: јули 7, 2022

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на студенти од завршна година со или без работно искуство, кои што би сакале да научат и работат развој на C++ multiplatform Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области: vehicle dashboard and infotainment, electrical vehicle, machine learning, medical application, beverage industry, CRM software, 3D animation, augmented reality, application for drones, data encryption and security, video and audio processing.

Заинтересираните кандидати може да пратат CV на следнава email адреса: qtwinsoft@gmail.com [3] или на контaкт формата на нашата веб страна: www.qtwinsoft.com