Оглас за вработување во QtWinSoft

Објавено: февруари 23, 2023

Компанијата QtWinSoft лоцирана во Скопје,има потреба за вработување на студенти од завршна година со или без работно искуство, кои што би сакале да се стекнат со знаење и работат на развој на C++ multiplatform Embedded/Mobile/Desktop апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области: vehicle infotainment, medical applications, applications for electrical vehicles and chargers, machine learning, beverage industry, CRM software, 3D animation, augmented reality, application for drones, data encryption and security, video and audio processing.
Заинтересираните кандидати може да пратат CV на следнава email адреса: qtwinsoft@gmail.com  или на контaкт формата на нашата веб страна: www.qtwinsoft.com