Оглас за вработување во Раде Кончар

Објавено: октомври 13, 2021

“Раде Кончар Сервис и поправки на електрични производи“- Скопје, е компанија каде се произведуваат дистрибутивни трансформатори и се врши сервисирање на електрични машини и на енергетски трансформатори.

Компанијата има потреба од дипломиран инженер или апсолвент од електроенергетските студиски програми. Кандидатите кои ќе конкурираат за ова работно место треба да имаат положено предмети од областа на испитување и проектирање на електрични машини.

Основни одговорности и задачи:

Работа во испитна станица каде се врши тестирање на електроенергетски уреди (трансформатори и електрични машини).

Испратете кратка биографија (CV) на следната email адреса: zoran.tripunoski@koncar.com.mk

Рокот за пријавување е до 30.10.2021 година.

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.