Оглас за вработување во QtWinSoft

Објавено: март 4, 2022

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на студенти од завршна година со или без работно искуство, кои што би сакале да научат и работат развој на C++ multiplatform.

Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области: vehicle dashboard and infotainment, electrical vehicle, machine learning, medical application, beverage industry, CRM software, 3D animation, augmented reality, application for drones, data encryption and security, video and audio processing.

Заинтересираните кандидати може да пратат CV на следнава email адреса:

qtwinsoft@gmail.com  или на контaкт формата на  нашата веб страна: www.qtwinsoft.com