Оглас за Летна Школа во Либерти – Скопје

Објавено: мај 18, 2020

Вклучете се во Летната Школа на еден од најголемите производители на челик на Балканот – Либерти Скопје, со апликација на: HRIntern.Skopje2@libertysteelgroup.com...

Соопштение од АртХаус

Објавено: април 27, 2020

Ви ја претставуваме нашата нова платформа за вработување, RecruitMe. Таму можете да ги споделувате вашите CV-ја и да следите огласи од релевантни компании. Покрај вообичаените алатки, како креирање и споделување на CV, ќе добивате понуди како Expert од компаниите кои се заинтересирани да соработуваат со вас. Регистрирајте се, и испробајте ги овие опции, но и...