Промоција на дипломирани инженери и магистри 2023

Датум на настан: 19.06.2023

СООПШТЕНИЕ

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 19.06.2023 година, во Филхармонија на РСМ во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат дипломците и магистрите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:

  Диплома бр. Време
I циклус 2949-2998

18:45

I циклус 29993050

19:00

I циклус 30513094

19:15

м-р 819-863

19:30

 

Список на дипломираните и магистрираните студенти кои ќе бидат промовирани на годинешната промоција:

Список дипломирани со просек 9 и над 9 од генерацијата запишани студенти во учебната 2018/2019

Детална агенда, со цел да се запознаете со протоколот на свеченоста:

АГЕНДА

Придружба на дипломците и магистрите е дозволена .

Ве молиме да го почитувате времето и редоследот на активностите!

Ви посакуваме убава вечер.

Деканат на Факултет за електротехника и информациски технологии во Скопје.