Работилница за програмите на ЕВН Македонија

Датум на настан: 26.02.2020

Место: Сала за состаноци на ФЕИТ

Почеток: 12 часот

Почитувани студенти од електроенергетските насоки Ве покануваме да присуствувате на работилницата која ЕВН Македонија ја организира на нашиот Факултет, со цел да Ве запознаат со нивните програми за практиканска работа, стипендии и можности за вработување.