ФЕИТ продолжува со успеси на Скопски маратон 2019!

Објавено: мај 4, 2019

Традицијата продолжува за освоено трето место во женска штафета. Машките штафети завршија 6-ти и 13-ти. Имавме подобрено време на маратонецот Томислав Карталов. Покрај тоа, беше забележано најмасовно присуство на ФЕИТ учесници на Маратонот – по повод јубилејните 60 години ФЕИТ, неколку полу-маратонци и многу учесници на 5 км!