Повик за трудови – Осма студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој

Објавено: јули 31, 2020

 

   Повик за трудови – Осма студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој

Повеќе информации на следниот линк:

https://skeeor.feit.ukim.edu.mk/?page_id=2325&lang=mk